Briljant. In elk opzicht.

 

Een all‑screendesign. De langste batterijduur in een iPhone ooit. De snelste prestaties. Spat‑ en waterbestendig. Foto’s van studiokwaliteit en 4K‑video. Betere beveiliging dankzij Face ID. De nieuwe iPhone XR. Een briljante upgrade.

 

Nieuw: Liquid Retina.

Het nieuwe LCD-display van iPhone XR is het meest geavanceerde in de industrie. Het innovatieve ontwerp van de achter­grond­verlichting zorgt ervoor dat het scherm tot in de hoeken wordt benut. Daardoor zie je die natuur­getrouwe kleuren helemaal van de ene prachtige rand tot de andere.

 

         Het grootste LCD‑display ooit op een iPhone

    De meest accurate kleuren in de industrie

    Brede kleur­weergave

 

Buitengewone materialen.

Het sterkste schermglas in een smartphone ooit. Met precisie­techniek vervaardigde banden van hoogwaardig aluminium. Water- en stof­bestendig. En zes prachtige nieuwe uitvoeringen.

 

kleurproces met zeven lagen.

 

De fraaie afwerking van de glazen achterkant is het resultaat van een geavanceerd proces dat diepe, volle kleuren oplevert.

 

Slimme A12 Bionic-chip.

Dit is de slimste en krachtigste chip in een smartphone, met een Neural Engine van de volgende generatie. Goed voor geweldige AR-ervaringen, beeldschone portretten met Diepteregeling, en meer snelheid in alles wat je doet

 

Baanbrekend camera­systeem.

De populairste camera ter wereld luidt een nieuw tijdperk voor de fotografie in. En de innovatieve sensor maakt gebruik van de ISP en de Neural Engine, zodat jij ongekend mooie foto’s kunt schieten.

 

Heeft u nog vragen m.b.t. deze toestel en of een scherpe aanbieding?

070-205-0070 optie 1

 


 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »