Groot. Groter. Groots.

Het Super Retina-display in twee formaten, waaronder het grootste display ooit op een iPhone. Nog snellere Face ID. De slimste en krachtigste chip in een smartphone. Een baanbrekend dual camera-systeem met Diepteregeling. iPhone XS Max is alles wat je verlangt van een iPhone. En nog veel meer.

Het speciaal ontwikkelde OLED‑display van iPhone XS Max biedt de meest accurate kleur­weergave in de industrie, HDR en diepe zwarttinten. Bovendien heeft iPhone XS Max het grootste iPhone-display ooit.

 

Buitengewone materialen.

Het sterkste glas in een smartphone ooit. Een schitterende nieuwe goudkleurige uitvoering, die met uiterste precisie is vervaardigd. Nauwkeurig gefabriceerde banden van roestvrij chirurgisch staal. En water- en stofbestendig als nooit tevoren

Draadloos opladen.

Dankzij de glazen achterkant kun je iPhone XS draadloos opladen. En hij laadt nog sneller op dan iPhone X

 

Geavanceerde Face ID.

Beveiliging is eenvoudig wanneer je gezicht je wachtwoord is. Zo kun je je iPhone ontgrendelen en inloggen bij apps, accounts en nog veel meer. Met een enkele blik. Het is de veiligste vorm van gezichts­herkenning in een smartphone. En het werkt nu nog sneller.

 

 

Slimme A12 Bionic-chip.

Dit is de slimste en krachtigste chip in een smartphone, met een Neural Engine van de volgende generatie. Goed voor geweldige AR-ervaringen, beeldschone portretten met Diepteregeling, en meer snelheid in alles wat je doet.

 

Baanbrekend dual camera-systeem.

De populairste camera ter wereld luidt een nieuw tijdperk voor de fotografie in. En de innovatieve sensor maakt gebruik van de ISP en de Neural Engine, zodat jij ongekend mooie foto’s kunt schieten.

 

En dan nog dit.

iPhone XS Max levert geavanceerde 4G LTE Advanced voor superhoge download­snelheden

 

Heeft u nog vragen m.b.t. deze toestel en of een scherpe aanbieding?

070-205-0070 optie 1

 

 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »